iRobot 675 error

The very latest news and updates for the iRobot Roomba robotic vacuum, the Scooba Robotic Washer and the Dirt Dog workshop sweeper. All discussion and troubleshooting questions go here.

iRobot 675 error

Postby masterjedi73 » July 5th, 2019, 8:57 am

My 675 keeps say "Error 1: Move robot to new location, then press clean to restart". I've done that many times. I've cleaned out the bottom, moved the wheels up and down, cleaned all hair out of it. I can't get it to clean.

Thoughts?
masterjedi73
 
Posts: 2
Joined: July 5th, 2019, 8:55 am

Re: iRobot 675 error

Postby vic7767 » July 5th, 2019, 11:12 am

Time to discover what sensor is complaining. Go to this URL: http://choisirsonaspirateur.info/wp-con ... Manual.pdf

Read through the manual and learn how to perform the MANUAL Built in Tests. Then you will be on your way to a solution.
Roomba and Neato Mods, come visit: http://www.vic7767.com/
User avatar
vic7767
Robot Master
 
Posts: 14962
Joined: January 14th, 2006, 8:31 pm
Location: Haughton Louisiana - USA

Re: iRobot 675 error

Postby masterjedi73 » July 14th, 2019, 3:10 pm

Thank you, but the manual is for the 500 series. I have the 675.
masterjedi73
 
Posts: 2
Joined: July 5th, 2019, 8:55 am

Re: iRobot 675 error

Postby vic7767 » July 14th, 2019, 5:48 pm

The 675 still has the same sensors, motors and all are still tested using the 500 model Built in tests that are resident in your 675 firmware.
Roomba and Neato Mods, come visit: http://www.vic7767.com/
User avatar
vic7767
Robot Master
 
Posts: 14962
Joined: January 14th, 2006, 8:31 pm
Location: Haughton Louisiana - USA


Return to iRobot Roomba and Scooba Chat

Who is online

Users browsing this forum: johnnyh, KeldBroe, Per L and 119 guests